ENERGETISCHE MASSAGE, WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

ENERGETISCHE MASSAGE, WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

 

Praktijk Release is NIBIG geregistreerd ( Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) onder nummer 528719

Schildje NIBIG

Na een aantal cursussen Reiki, ontspannings-, vierhanden- en energetische massage therapie gaf ik in 2010 de eerste massages in mijn praktijk  in Assen. Nu werk ik in mijn Sensi Plus therapie “Praktijk Release” in Drijber Drenthe alleen nog op de holistische manier.

Intuitief werk/energetische therapie geeft u precies datgene wat nodig is.

De tijdens de bijzonder ontspannende massage opgewekte levensenergie zal voor langere tijd fantastisch door uw lichaam stromen. Blokkades worden opgeheven, u ervaart frisse nieuwe energie. Wij werken vanuit ons hart en dat is voor de ontvanger voelbaar. U bent van harte welkom! Lees ook de ervaringen van clienten.

“Je hebt gouden handen” is hetgeen ik veel hoor van de ontvangers. Sommigen zijn bij regelmatige massage van chronische pijnen verlost, anderen kiezen de massage ter ontspanning in het drukke jachtige leven van tegenwoordig. In veel culturen wordt massage binnen het gezin, de familie, toegepast. Bij ons in de westerse wereld is dat niet zo, wij vinden het niet gewoon elkaar aan te raken. Dat is bijzonder jammer, het is namelijk één van de basisbehoeften van de mens. In 2015 heb ik de Ayurvedische Abayanga- en de Holistic Pulsing massagetherapie toegevoegd aan mijn pakket, wat maakt dat er voor iedereen een passende vorm beschikbaar is. In een veilige omgeving geef ik met de meest zuivere bedoeling massage aan vrouw en man.

De prijs is 75 euro voor een massage van een vol uur. U bent dan 1,5 uur in de praktijk.

Boek nu uw GENIET moment 06-24802046.
Er is thee, gezuiverd water en gelegenheid om te douchen.
Er is geen pin aanwezig.

Mobiele telefoons zijn niet welkom in de praktijk, laat u deze alstublieft in uw auto.

Praktijk Release is ook te vinden op: www.massage-info.nl

Energetische ontspanningsmassage

Energetische Massage helpt het lichaam en de geest te ontspannen. Bij massage bied je jezelf een moment van rust en aandacht, warmte en koestering. Je voelt en ervaart je lichaam weer, spanningen en stress nemen af, je voelt je vrijer, vrolijker, energieker en liefdevoller.
Alle chakra’s worden met elkaar in verbinding gebracht. Energetische ontspanningsmassage bevordert genezing en groei. In deze energetische ontspanningsmassage krijgt u namelijk REIKI mee. De ontspanningsmassage die ik geef bevat verschillende manieren van aanraking. Zachte subtiele technieken afgewisseld door wat steviger aanraking.
Hoofdzakelijk vloeiende bewegingen van hoofd naar voeten en andersom. U ontvangt ook een hoofd en voeten massage. Veiligheid is erg belangrijk, u stelt zich immers heel kwetsbaar op bij het aangaan van massage. Nimmer mag er over uw grenzen worden gegaan. Geen erotiek!

Boek nu uw moment van warme zachte aandacht op 06-24802046 of info@praktijkrelease.nl.

Contant betalen

U rekent contant met mij af (je kunt in de praktijk niet pinnen). Mobiele telefoons zijn niet welkom in de praktijk.

Kosten Energetische massage

75 euro per uur. U bent dan ongeveer 1,5 uur in de praktijk.