Sensi Reviews

Sensi Reviews

Ik ben bij Judith terecht gekomen na een lange zoektocht als veteraan om om te leren gaan met het verleden. Niet alleen mijn ptss, maar ook wat andere issues. Judith legt meteen de vinger op de zere plek dmv een hele fijne nuchtere doch professionele aanpak. Heeft veel kennis, en ervaring waardoor je veel tips/handvaten krijgt om mee aan de slag te gaan. En haar manier van benaderen maakt ook dat je je meteen thuis en op je gemak voelt. Fijn mens!

PTSS Veteraan

Ik zat sinds februari 2017 met een burn out voordat ik pas de moed had opgevat om toch maar Sensi therapie te gaan proberen. Ik kwam niet over mijn vermoeidheid heen en had ook totaal geen energie. Toen ik eindelijk de 1 ste afspraak had gemaakt in oktober 2018 ging ik er met een open gevoel heen. Was wel wat nerveus maar toen ik Judith eenmaal had ontmoet en in de praktijk zat voelde het heel goed.
2 uur heb ik er gezeten en verschillende dingen werden gedaan . Toen ik daarna op mijn fiets naar huis ging was ik kots misselijk.
Vrijdag naar het werk gegaan . had nog wel wat hoofdpijn maar die avond kon ik voor het eerst sinds lange tijd weer wat langer op blijven wel tot 11.00 dat was mij heel lang niet gelukt.
In het weekend voelde ik me nog fijner en zat vol energie. Wat een geweldig gevoel was dat.
Dit had ik lang niet gehad. De energie heb ik ook goed kunnen vasthouden en natuurlijk is er wel eens een dag dat het minder gaat maar achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen.
Mevr. A te W.

Bye Bye Burnout

Hallo Judith,

Gisteren was er een man op de open dag van Sensi in Waalwijk.
Hij vertelde dat hij na één behandeling van jou weer adem genoeg had om de hele nacht door te dansen, na 11 jaar ademnood . . .
Hij was heel enthousiast en denkt er aan om de opleiding te komen doen.

GEWELDIG Judith, dit soort verhalen, ze vertelden dat het heel fijn voelde bij jou, dat je zomaar alle tijd nam, dat waren ze niet gewend.

Dat wilde ik je even laten weten.

Groetjes,
Kees

Bericht aan Judith van Kees de Vries, ontwikkelaar Sensi therapie

Via mijn vriend kwam ik bij Judith voor een Sensi behandeling. Wat een geweldige ervaring. Al driekwart jaar zat ik niet goed in mijn vel. Kapotte voeten door eczeem waardoor ik 6 weken niet kon lopen, een hoge werkdruk gevolgd door een aantal opeenvolgende hectische gebeurtenissen in mijn privésfeer maakten dat ik helemaal uitgeput was. Van zalfjes en pillen tot “tja, misschien zit je tegen overwerkt aan en moet je een andere baan gaan zoeken” bij de dokter naar een lieve, warme persoonlijkheid, die je echt serieus neemt en je graag wil helpen. Ik ben zo blij dat ik  Judith heb ontmoet. Direct na de eerste behandeling had ik meer energie en voelde ik me opgelucht en lekkerder in mijn vel. Wat me enorm aanspreekt is dat je samen met Judith gaat kijken naar de oorzaak van je  klachten. Ook mentaal heeft Judith mij ontzettend goed geholpen. Na 3 behandelingen heb ik weer energie, zit lekker in mijn vel, ben weer aan het uitbreiden met uren op het werk en voel ik me mentaal weer sterker worden.

Ik ben ontzettend tevreden over de sensi behandelingen. En Judith is een fantastische therapeute met net dat beetje meer. Bedankt Judith voor de bijzondere ervaring.

Karin uit Dalfsen

Voor mijn hoge bloeddruk heb ik Sensi Therapie gekregen.
Dat Sensi Therapie de wijsheid van het lichaam in het genezingsproces
betrekt sprak mij aan. Judith doet de behandeling met veel Liefde en
ik voel me op diep niveau geheeld.

H. Ruinerwold

De laatste jaren kreeg ik in toenemende mate last van overmatig transpireren en een verontrustend hoge bloeddruk. Niet in rust, maar alleen bij inspanning. Staakte ik daarna de lichamelijke activiteit, dan werd ik door de snel dalende bloeddruk erg duizelig en kon ik letterlijk geen stap meer verzetten. In september 2015 moest ik hierdoor zelfs mijn geliefde sport (ik ben wedstrijdloper) opgeven. Mijn huisarts stuurde mij naar een cardioloog, alhoewel ik zelf wel wist dat daar het probleem niet lag. Mijn hart bleek inderdaad perfect in orde.

Daarna werd ik doorverwezen naar een internist. Deze kon niets vinden, en ‘concludeerde’ daarop dat de bloeddrukschommelingen (met uitschieters tot 270 bovendruk!) ‘dus’ genetisch bepaald moesten zijn, en ik ‘dus’ mijn hele verdere leven bloeddrukverlagers moest slikken! Dat leek mij persoonlijk ‘dus’ niet zo’n goed idee. Ik zocht naar een andere weg en trof Judith op mijn pad.  Na 10 minuten had zij uitgevonden dat ik een chronisch Jodiumtekort had, waardoor mijn schildklier slecht werkte. De remedie: dagelijks een Kelptablet van Dr. Vogel en het gebruik van Keltisch zeezout.

Na drie weken was mijn bloeddruk weer als vanouds: 115/72, wat heel mooi is voor een man van 63. Het overmatig transpireren nam langzaam af, tot dit na twee maanden ook geheel over was. Daarna kon ik ook weer gaan trainen. Dus bij twijfel aan een diagnose binnen de reguliere gezondheidszorg misschien toch óók even langs bij Judith!

Benjamin W. van ’t HofGasteren (Dr.)

2 Maanden geleden kwam ik bij Judith in Donkerbroek, ik voelde me ziek, zwak, en misselijk. Ik slikte op dokters advies ca 30 pillen per dag, maar voelde me steeds slechter worden. Totdat ik onder de hoede van Judith kwam met haar helende (gouden) handen en werd behandeld met de veelbelovende SENSI therapie. En inderdaad ik voel me nu weer veel fitter en kan de werkzaamheden,zowel geestelijk als lichamelijk weer aan. Heb ruim 2/3 van mijn medicijnen niet meer nodig om mij opgeruimd en krachtig te voelen. Ik voel me echt een ander mens. Judith bedankt!!

R. S. te A.Amen

Ik ben in maart 2015 na een griep opeens kortademig geworden. Het was zo erg, dat ik niet eens 1km kon fietsen. Mijn levenskwaliteit is sterk naar beneden gegaan. Longarts en cardioloog hebben niets gevonden, maar wel medicamenten voorgeschreven. Gedurende 1 jaar van medicatiegebruik trad er geen verbetering op, maar werd ik wel van de ene arts naar de andere gestuurd. Ik heb wel geprobeerd zelf iets te doen door b.v. dansen en wandelen.

In februari 2016 word ik opmerkzaam gemaakt op Sensi-therapie. Ik was slechts één keer bij Judith voor behandeling en voedingsadvies. Binnen 2 weken was ik in staat om de hele avond te dansen en meer dan 2 uur te wandelen zonder kortademigheid. Ik denk, dat ik zonder de therapie van Judith nog voor maanden, zo niet jaren tussen de artsen heen en weer geschoven zou zijn. Bedankt voor jouw hulp Judith

T. MüllenmeisterEnschede