Sensi PLUS Therapie Inhoudelijk

Sensi PLUS Therapie Inhoudelijk

Praktijk Release is NIBIG geregistreerd ( Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) onder nummer 528719.

Schildje NIBIG

Snel emotionele thema’s en klachten die daaruit voortvloeien aanpakken

Wat niet in het lichaam thuishoort – eruit halen
Wat te kort is – aanvullen
Behandelen zodat balans ontstaat

Therapie inhoudelijk:

Sensi therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma’s maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema’s die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn. Ook een ongeluk kan voor pijnen en lichaamsspanning zorgen, hier kan gericht op gewerkt worden met REIKI en/of div. massage technieken.

Voor wie:

Een ieder die lichamelijke en/of psychische klachten heeft, maar ook bijv. “gedragsproblemen” Een groot aantal kinderen en volwassenen  heeft  last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. Denk hierbij naast allerlei lichamelijke of psychische vaak onverklaarbare klachten ook aan Autisme, ADHD, HSP of  Nieuwetijdskinderen. Sensi therapie is gericht op de vragen van deze tijd.

De 1-e behandeling duurt minimaal 1.5 uur, welke therapievorm u ontvangt is afhankelijk van hetgeen zich tijdens het consult voordoet.
Vervolg behandelingen zijn wat korter. Gemiddeld zijn er in totaal 2-4 behandelingen nodig per persoon. Tijdens de behandeling meet ik je uit met een pendel. Het streven is een zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijk behandelingen te bewerkstelligen! Het is een mens-  en vooral ook kindvriendelijke behandelmethode. Een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën volgt hieronder.

Sensi therapie behandelt de hele mens en niet alleen zijn ziekte !

Harmonie protocol

Diverse grepen aan benen en armen/handen zorgen ervoor dat er evenwicht komt in lichaam en geest.

Burn-out protocol

Als ik bij u een burnout percentage meet van meer dan 40% is het raadzaam dit protocol toe te passen. Ook geef ik u voedingsadviezen.
Een burnout geeft vaak gewichtsverlies, door de hoge concentratie aan adrenaline worden uw reserves op gebruikt.
Het is zaak dit te stoppen en weer reserves te gaan opbouwen.

Drukpunt-massage

Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo dat door bewustwording van je thema de pijn al kan verminderen.

Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage, wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.

EFT (Emotional Freedom Techniek)

Deze techniek maakt gebruik van het door Dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma e.d. Ook hier weer, eenvoudig en effectief in het gebruik. De Emotional Freedom Techniek komt uit Amerika. Het is een zeer snel werkende kloptechniek op meridiaan punten, gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

Edelstenen therapie

Er gaat een sterkte energetische werking uit van edelstenen.
Ze kunnen o.a. dienen als bescherming, je eigenwaarde versterken, je energie en balans geven en genezing bevorderen.

Therapievormen uit de Sensi Plus opleiding die ik heb afgerond in juni 2016

  • Verzamelpuntcorrectie – het bepalen en terugplaatsen van het verzamelpunt
  • Energie verhogen – het herstellen van de levensenergiebalans
  • Pijnpuntenhechting – het afwerken van pijn op het moment dat de psychische achtergrond geaccepteerd wordt
  • Voetreflex – het onderdeel reflexpunten van de ruggengraat
  • Sensi Belly protocol – opgelopen spanning in de darmen verminderen/oplossen
  • Sensi Stress Release – het oplossen van problemen (trauma), herinnering, vorige levens

Sensiremedies
Voedingssupplementen
Orthomoleculair en diëten.

Vaak zijn er naast de diverse behandel methoden Sensiremedies nodig om het proces wat in je begonnen is te ondersteunen zodat de effectiviteit groter is. Het lichaam kan ook vol zitten met giftige stoffen (tgv inentingen, voeding enz) en door middel van diverse remedies en diëten kan het lichaam de mogelijkheid krijgen om te ontgiften zodat de balans hersteld kan worden. Ook kan sprake zijn van een tekort aan bepaalde stoffen en is er aanvulling nodig.

Bij welke klachten is Sensi therapie zinvol??

ADHD-ADD-Autisme-Alopecia-Burnout-Buikpijn-Ziekte van Crohn-Covid-19 bescherming-CVS-Cystenieren-Depressie-Diabetes- Duizelig zijn-Electro Hyper Sensitivity (E.H.S.)-Erectiestoornissen-Galstenen-Hechtingsstoornis-Hoofdpijn-Hypoglycemie-HSP-Fibromyalgie-Moeheid-Lusteloosheid-Overgevoeligheid-Angsten-Allergieën-Eczeem-Jezelf niet zijn. Stress-Hooggevoeligheid ( H.S.P) -M.C.S.-Prikkelbaar Darm Syndroom- Kneuzingen-Leaky-gut(darmen)-Maagzuur-Multiple Chemical Sensitivity-Restless legs-Rugpijn-PTSS-Reuma-Schildklierafwijking-Slaapproblemen-Trauma’s-Uitgeputte bijnier-Vaccinschade – Verstuiking-Spierklachten-Wondroos.

Kosten Sensibehandeling

De kosten voor een consult zijn 70 euro per uur. Het kan zijn dat voor u uitgemeten Sensi remedies de prijs verhogen met 15 euro per flesje, sommige middelen zijn duurder. Max. 3 middelen tegelijk kunnen worden voorgeschreven.
Ook de remedies dienen vooraf betaald te worden.

Je rekent na het consult met mij af, pinnen is mogelijk, en je krijgt achteraf via mail een factuur. Het is aan te bevelen deze factuur mee te nemen in de belastingaangifte als zijnde extra gemaakte medische kosten.

Als je bij verhindering de afspraak tenminste 24 uur vooraf afzegt worden er geen kosten in rekening gebracht.

Sensi behandeling in combinatie met massage?

Deze combinatie maakt dat u 10 euro korting krijgt op de massage. U betaalt zodoende slechts 65 euro per uur voor de massage.

  • Losse voedselallergie/-intolerantie test  30 euro.
  • Energetisch reinigen van uw woning op afstand 50 euro.