Massage Reviews

Massage Reviews

Na een hartelijk ontvangst van Judith voel je je meteen op je gemak. De vrouw straalt zoveel liefde en rust uit dat je jezelf gelijk helemaal open stelt. Ik heb problemen in een gebied wat niet iedere masseur bereid is om te behandelen maar Judith is na een goed gesprek de persoon die mij wil helpen. Heb veel problemen en ellende gehad na operaties maar na 3 behandelingen begin ik nu al verlichting te voelen en trekt de pijn weg. Judith, ik ben ontzettend blij met jou behandeling en ook met jou als persoon. Een lieve, prachtige, mooie vrouw. Je zit in mijn hart.

Marten

Judith heeft fantastische handen, een weldaad voor iedereen die zichzelf lief heeft !!!Zelf heb ik een lang traject achter de rug met fysio- en manuele therapie. Mijn ondragelijke pijn werd dagelijks bestreden met morfine. Na massage bij Judith kan ik steeds 3-4 weken vooruit zonder morfine. Daardoor ben ik Judith erg dankbaar voor wat ze tot nu toe heeft bereikt, we zijn op de goede weg. Dank je wel, Judith

De heer G.J uit Emmen

Onlangs voor het eerst een 4-handen massage gehad bij praktijk Release. Dit was mijn eerste ervaring met een duomassage en wat een genot! Het ontvangst is zeer professioneel en ongedwongen. Na een kopje thee gedronken te hebben, mocht ik genieten van een heerlijk moment van totale ontspanning waarbij ik de tijd en alle drukte volledig kon vergeten.

De complementaire en ritmische massage van deze twee dames is perfect op elkaar afgestemd. Na afloop van de massage ben ik voorzien van een aantal adviezen om de ontspanning zelf te behouden.  Dit is mij enkele dagen gelukt waarna ik de weerstand niet kon weerstaan om een nieuwe afspraak te maken. De ontspanningsmassage van deze fantastische dames is werkelijk een aanrader voor iedereen die af en toe de drukte van alledag even wil vergeten.

Alexander V

Ik had al enige ervaring met massage (o.a. tantra) en kwam door het zoeken naar een plek dichter bij huis, bij praktijk Release (Judith en Mélanie) terecht, Een bijzonder warm ontvangst, een mooie werkplek en twee dames die je liefdevol masseren. In de massage is het vooral een kwestie van ontvangen, wat zij je willen geven, en dat voelt goed. Natuurlijk heb je je ervaringen tot nu toe en zou je graag aspecten daarvan terugzien in hun massage, maar zoals ik tot nu gemasseerd ben gaf dat mij een goed en bijzonder gevoel.

Ik ben dezelfde week een tweede keer gegaan, dit omdat ik merkte dat de handen van hen meer bieden dan alleen maar massage. Ik had rugklachten, niet dat ik daarvoor kwam, ik zocht een tantramassage en ik kreeg als extra de effecten van Reiki. Na de eerste behandeling was ik verrast dat mij rug zoveel beter voelde. Zoveel dat ik nogmaals ben begaan en ik daardoor nu al 6 weken met minder klachten rondloop, helemaal top!

Piet

Analitische benadering met poetische ervaring.

Gisteren heb ik voor het eerst een 4 handenmassage ontvangen bij Praktijk Release.
Het effect van 4 handen is dat je met je hoofd niet meer kunt volgen wat er gebeurt met de handen op je lichaam. Aan het einde van de massage overheerst alleen nog maar het gevoel en is het verstandelijke even helemaal weg. Je komt hierdoor zo dicht bij je gevoel, en bij jezelf, dat je ook je eigen emoties sterk gaat voelen. Voor mij betekende dit dat ik even zo gelukkig was dat ik met tranen in de ogen weer naar huis ben gereden.
Ik zou willen zeggen dat een 4 handen massage door deze, oprecht geinteresseerde en lieve dames, je als het ware “reset” en je weer als kind naar jezelf en je omgeving kunt kijken alsof het de eerste keer is. Heerlijk.
Ik kijk uit naar de volgende keer!

G.C.D.

Sinds zeven jaar word ik door deze mevrouw gemasseerd, door mijn dwarslaesie kan ik mij niet ontspannen, heb last van pijn in de rug en spasmen. Na een massage ben ik ontspannen, minder last van pijn en spasmen. Geweldig hoe zij met mensen om gaat en ze is ook erg lief.

IAssen

Bij binnenkomst in de praktijk in Donkerbroek ervaar je Judith als een warme nachtdeken die over je wordt geslagen. Judith luistert, lacht, vertelt en deelt. De handen van Judith laten je een diep gevoel van ontspanning beleven en het voelt alsof je diep wegzinkt in een andere wereld. Absolute specialist die haar werk met veel liefde en kennis doet.

Zwart

Two weeks ago I had my first treatment at Praktijk Release. I wanted help with post surgery pain and trauma and needed something to help promote healing and support recovery. Judith showed a wealth of healing knowledge and great intuition. She is truly passionate about her craft and I felt very well cared for. The weeks following my treatment I was able to successfully stop my pain medication. I would highly recommend Judith and Praktijk Release to anyone seeking a truly holistic healing massage.

David

Om te ontsnappen aan de hectiek en stress van het leven ben ik terechtgekomen bij Judith. Dat had ik veel eerder moeten doen!
Niet alleen is ze een leuke, aardige vrouw die je heel naturel op een wijze ontvangt waardoor je je direct welkom en op je gemak voelt, ze is ook een geweldige vakvrouw.
Liefdevol en met aandacht word je gemasseerd en Judith lijkt precies aan te voelen wat je op dat moment nodig hebt. Ik tank iedere keer weer even bij en kan er weer tegen.
Dank je wel Judith, voor je tijd en liefdevolle aandacht. Je zal me zeker nog veel vaker zien.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

G.B.Roden